VI SENDER ALTID HELT TIL DEN ØNSKEDE DØR OG ER DANSK EJET OG -DREVET

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger når du handler hos os:

Firmanavn, firmaadresse, telefon nummer, e-mailadresse, CVR-nummer og navn på kontaktperson samt eventuel en leveringsadresse.

Vi registrerer og videregiver følgende oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig:

Firmanavn, adresse, telefon nummer, e-mailadresse, navn på kontaktperson samt eventuel en leveringsadresse, der erstatter firmaadressen. Disse oplysninger giver vi videre til en producent og leverandør af de produkter du har købt hos os så ordren kan sendes direkte til dig for at spare omkostninger og skåne naturen.

Personoplysningerne registreres hos Penhouse Nordic, v/ Jens Minor Hansen, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på https://penhouse.dk, er CEO Jens Minor Hansen. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].

TronLogo

TronLogo